Problemer med at downloade dit bevis?

Det er Dansk Førstehjælpsråd (DFR) som har dit bevis liggende - ikke os. Sådan skal det også være jf. kørekortbekendtgørelsen. Vi har derfor heller ingen mulighed for, sådan uden videre, at sende et nyt bevis eller en ny kode til dig.

 

Dette kan du dog selv gøre:  

  1. Læs den vejledning du fik på e-mail fra os grundig igennem og følg punkterne under overskriften "Vigtig info om dit bevis". Du modtog e-mailen lige efter du havde afsluttet dit kursus.
  2. Søg i din indbakke (og/eller i dit spam filter) efter en mail sendt fra "no-reply-kursusbevis@foerstehjaelpsraad.dk" Den indeholder din kode og en kort vejledning. 
  3. Gå ind på https://kursusbevis.foerstehjaelpsraad.dk/ Du kan her bede om en ny kode. Tast din e-mail ind som "Brugernavn" og klik "Glemt kode".
  4. Har du hverken fået en mail fra os eller fra "no-reply-kursusbevis@foerstehjaelpsraad.dk" skydes det formeligt, at du ikke har indtastet din e-mail korrekt ved tilmeldingen. Er det tilfældet skal dit bevis slettes helt og oprettes igen. Dette koster kr. 75,-. Af samme årsag skriver vi også på hjemmesiden, at det er meget vigtigt at du bruger din egen e-mail og indtaster den korrekt. Det samme oplyser vi også om på sleve kurset, hvor alle elever også bliver bedt om at kontrollere deres e-mail, netop for at undgå denne kedelige fejl.

 

Hvis det heller ikke virker:

Vi kan tilgå DFR´s systemet fra back-end, hente beviset ud og sende dette til dig. Men det er bøvlet og tidskrævende, bl.a. fordi beviset, ifølge persondataloven, skal krypteres, da det indeholder dit cpr-nummer. Derfor tager vi kr. 50,- for dette.

Skriv en e-mail til: mail@routesafe.dk og oplys din navn og kursusdatoen eller din fødselsdato (kun de første 6 cifre). 
Du får så et MobilPay-nummer du skal indbetale på. Efterfølgende får du dit bevis tilsendt på e-mail og koden på SMS.  

 

Har du spørgsmål direkte til Dansk Førstehjælpsråd:
Telefon: +45 70 220 230
Mail: post@foerstehjaelpsraad.dk